Archiv rubriky: Sport

V Mladé Boleslavi můžete mimo hokejistů, fotbalistů, a dalších sportovců, najít také tanečnice. Můžeme dokonce říci úspěšné tanečnice, které nás minulý týden reprezentovaly na přehlídce orientálních tanců v Praze.

 

 

 

 

 

(Celý příspěvek…)

15. dubna proběhlo v Mladé Boleslavi fotbalové utkání 23. kola Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav- FC Baník Ostrava. Mladoboleslavští fotbalisté zvítězili 2:0, pojistili si tak své postavení v tabulce před Duklou Praha a Baník se tak propadl do sestupových příček.

(Celý příspěvek…)

Bude léto, pojďme cvičit!

Léto je za dveřmi, jste se sebou spokojeni?

Věřte, že hubnutí není jen o přehnaných a nefunkčních dietách, ale především o radosti z pohybu a silné vůli. Jen poté se můžeme těšit ze zaručených výsledků.

(Celý příspěvek…)


Vydala jsem se na poslední zápas baráže o extraligu, ve kterém Mladá Boleslav svedla boj s Libercem, abych zjistila, jak to chodí na venkovních zápasech týmu BK Mladá Boleslav. Zamluvila jsem si lístek u fanklubu a napjatá ze všeho známého i neznámého jsem čekala na ono osudné datum.

(Celý příspěvek…)

Dobrovičtí fotbalisté měli v domácím zápase s Lhotou pod Libčany jasný úkol, a to zvítězit. Diváci už netrpělivě čekali, kdy se prosadí oblíbený ghanský kanonýr Ansuma Musa, kterému se na jaře nedaří tak, jak by si určitě představoval.

(Celý příspěvek…)

Zápas mezi florbalovými týmy z Mladé Boleslavi (Billyboy) a z Vítkovic začíná ve 20:00. Lístky mám již vytištěné z Internetu – vážně ještě žije někdo, kdo si je koupí? -, ale i přesto jsem rozhodnutá vyrazit co nejdříve a nejpozději v 19:45 tam být, abych sehnala ta nejlepší místa.

(Celý příspěvek…)

 Před sto lety šlo o zápas mezi USA a Velkou Británií. Letos se do boje o salátovou mísu zapojilo přes 100 států po celém světě. Vítěz ale může být jen jeden. Letos (dnes) je to teprve podruhé v historii Česká republika (Československo)!

(Celý příspěvek…)